«Борітеся – поборете, Вам Бог помагає!»
  • Суб, 06/12/2014 - 02:16

«Нехай ви далеко від своїх домівок і від своїх рідних, проте, у вас є те, чого ніколи не буде у ворога – Любов. Вас любить Господь і ваші співвітчизники, вами захоплюється увесь світ…», – Архиєпископ і Митрополит Львівський владика Ігор.

Щорічно 6 грудня ми святкуємо День Збройних сил України, вітаємо тих, хто оберігає наш народ від зазіхань зовнішніх агресорів, вшановуємо пам’ять усіх, що віддали життя за незалежність та мир в Україні. Ніхто не міг подумати, що на двадцять третьому році самостійності нашої Батьківщини нас неочікувано спіткає війна. Тому, як ніколи, цей день вартий ще більшої уваги, день, коли кожен українець сьогодні має висловити вдячність та підтримку тим, хто зараз на Сході забезпечує мир в наших оселях, захищає від нещадного ворога, щомиті ризикує своїм життям за кожного з нас.  

До Дня Збройних сил України команда Фундації Духовного Відродження приготувала відеопривітання для наших воїнів! Зі словами підтримки до військових звернувся владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ, наголосивши на завданні, яке стоїть перед воїнами: «Господь каже, коли вдарили тебе по одній щоці – підстав другу щоку. Але одночасно ми не маємо права стояти осторонь, коли когось б’ють по щоці. Воїни мають стояти на сторожі правди, справедливості, миру і добра,  усвідомлюючи своє велике покликання – боронити життя інших…».

о. Тарас Милян, керівник Фундації Духовного Відродження, наголосив на важливості Церкви молитися і всіма можливими способами допомагати військовим: «Важливо, щоби хлопці, які відстоюють волю і незалежність України відчували, що їх підтримують…».

Наші діти знають про війну в країні і знають тих, з ким Україна воює, але найбільше їхня увага прикута  до тих, хто оберігає народ. Неможливо передати словами як вони зраділи, коли дізналися, що мають нагоду подякувати своїм героям. Потрібно бачити ці щирі побажання з яскравими вогниками віри, надії та любові в очах та закликами: «Українці не здаються», «Дякуємо за мир» «Повертайтеся живими і здоровими!»…

Таким чином, ми хочемо висловити подяку нашим героям і сказати, що пишаємось ними, чекаємо і віримо у їхню перемогу! Дякуємо за відчуття безпеки, за впевненість у тому, що Україна в надійних руках. Ми сподіваємось, що це відеозвернення додасть Вам сили боротися та зігріє Ваші серця!