Бойовики ІДІЛ-у розчавили 250 християнських дітей у машині для вимішування хліба
  • Суб, 29/10/2016 - 14:59

Злочини та звірства бойовиків ІДІЛ-у починають доходити до західного світу. Так у Сирії захопивши християнську пекарню, ісламісти спалили живцем шестеро пекарів-християн, а близько 250 дітей-християн, які не зреклися Христа розчавили у машині для замішування хліба, повідомляє «Catholic Online».

Інша історія сирійської жінки, якій вдалося втекти з сирійських теренів, окупованих ІДІЛ-ом, розповідає про те, як її сина побили і застрелили через те, що він відмовився зректися Христа. ЇЇ син Ґеорґіус, після того, як їхнє місто попало під владу ісламістів, переховувався у мусульманській родині, яка його видала бойовикам. Мати пробувала намовити сина приховати своє християнство, однак його останні слова матері були: «Я не хочу приховувати. Ти ж мене навчила, що Христос сказав: хто відречеться Мене перед людьми, то я зречуся перед Небом».

Як свідчать докази, знайдені у визволених від ІДІЛ-у містах і селах, ісламістські бойовики не просто страчували людей, вони їх вбивали найгіршими можливими способами.