Божевілля екологів: хочуть більше абортів для захисту планети
  • Пон, 11/11/2019 - 13:30

Божевілля ідеологів екології починає набувати щораз більших масштабів. Використовуючи відомі наукові журнали, вони форсують тезу, що майбутнє землі залежить від того, щоб відмовитися від дітей. Іншими словами, вони пропонують більше абортів та контрацепції.

Науковий журнал, опублікований Оксфордським університетом, запропонував «перевірену політику ефективності» для досягнення мети захисту планети та зменшення викидів вуглекислого газу. У 320-сторінковій статті «World scientist warning of a climate emergency», опублікованій на шпальтах «BioScience» 11 258 науковцями із 153 країн світу, що пропонують ремедіуми для «врятування землі» та «майбутнього людства», було зазначено, що «світова популяція має бути стабілізована і в ідеалі поступово обмежувана». Автори статті наголошують, що цього можна досягти завдяки «перевіреній політиці ефективності, яка, зміцнюючи права людини, одночасно знижує коефіцієнт народжуваності». За цією ідеологічною риторикою ховається ще більша пропаганда абортів та контрацепції.

Публікація статті супроводжується запуском в Англії кампанії, що рекламує стерилізацію. На рекламних банерах можна побачити п’ятеро білих дітей, а поруч з ними гасло: «Уяви собі місто менш переповнене і зроби своє... стерилізуйся!». Це цікава деталь у багатоетнічному англосаксонському суспільстві, де щороку білошкірих англійців стає менше. У цьому контексті варто зазначити, що, хоча ідеологи екологізму вважають народження дітей неекологічним та згубним для планети, наше суспільство засуджує себе на загибель, вчиняючи демографічне самогубство.