Брат Георг з Тезе відвідає Львів
  • Срд, 25/02/2015 - 15:54

"У часи випробувань, крізь які проходить Ваша країна, ми хочемо бути ближче до Вас. Ми в Тезе – так само, як багато інших людей – співпереживаємо українському народові та єднаємось з вами в молитвах, за усіх жертв насилля, за те щоб війна та кровопролиття нарешті скінчились, а також за всіх, хто працює на майбутнє миру, справедливості, свободи та гідності. На знак солідарності, Брат Алоїс разом із кількома братами спільноти здійснить паломництво до Росії, Білорусі та України", - йдеться у повідомленні Тезе.

Молодь з різних європейських країн долучиться до паломництва, аби разом помолитися за мир у правді та справедливості, та розділити радість Воскресіння Господнього разом із місцевими християнами. Подробиці щодо перебування у Києві (15-18 квітня 2015) та Львові (19 квітня 2015) будуть опубліковані найближчим часом.

Ті з вас, що бажають помолитись та поспілкуватись із братами з Тезе та молоддю з інших країн, яка приїде на прощу, запрошуються на наступні заходи, відкриті для всіх без попереднього запису:

  • середа, 15 квітня: вечірня молитва у костелі Св. Олександра (біля Майдану)
  • п’ятниця 17 квітня: вечірня молитва у соборі Воскресіння Господнього (біля станції метро Лівобережна).
  • субота, 18 квітня: по обіді – зустріч та вечірня служба у Преображенському соборі (біля станції метро Іподром)
  • неділя 19 квітня: по обіді – молитва у церкві Преображення Господнього, м. Львів

Точний розклад з’явиться незабаром на сайті Тезе.

Молоді люди з України, які бажають взяти участь повністю у всій програмі паломництва разом з братами та молоддю з інших країн з 15 по 19 квітня, можуть писати на скриньку ukraine2015@taize.fr для отримання детальної інформації та запису.