Бразильський футболіст заявив, що Бог зберіг його життя в авіакатастрофі
  • Птн, 10/02/2017 - 10:26

Бразильський футболіст, який вижив в авіакатастрофі, де загинула майже вся команда, виступаючи в церкві вперше після трагедії, розповів про своє чудесне спасіння і заявив, що життя без Бога не має сенсу, повідомляє invictory.com.

Авіакатастрофа сталася пізно ввечері у понеділок, 28 листопада 2016 року. Бразильський літак зазнав аварії в Колумбії, 71 людина загинула, шестеро були важко поранені. На борту знаходився основний склад бразильської футбольної команди «Шапекоенсе», яка 30 листопада мала взяти участь у фінальному матчі кубка Південної Америки. З членів команди в тій катастрофі вижили троє футболістів, усі вони - євангельські християни.

У минулі вихідні захисник «Шапекоенсе» Еліу Ерміт Зампьері Нето вперше після трагедії прийшов на збори, де розповів про те, як вижив у тій катастрофі і що Бог зробив у його житті.

Еліу Нето рятувальники знайшли останнім. На той момент пройшло вже більше восьми годин з моменту катастрофи. На вулиці було два градуси морозу. Його знайшли затиснутим серед уламків, з пробитими легенями. Лікарі шансів на виживання не давали. Те, що футболіст вижив після перенесених травм, інакше як дивом ніхто не називає. І він сам називає своє спасіння дивом.

Футболіст подякував усім, хто молився за нього, його товаришів по команді, їх сім'ї. Він розповів, що розмірковуючи про те, що сталося, зробив для себе головний висновок, що насправді наше життя швидкоплинне і без Бога воно не має сенсу.

«Ми без Нього ніщо ... Ви можете бути найсильнішим, найуспішнішим, але в той момент, коли ви перебуваєте між життям і смертю, можете себе запитати: що ви зробили на цій землі? Скільки душ привели до Ісуса? Чи виконали ви волю Божу? Куди ви підете, якщо сьогодні помрете?»- заявив Нето.

Згадуючи важкі дні відновлення після катастрофи, він підкреслив, що завжди знав у своєму серці, що Бог відновить його знову, тому що він хотів би продовжувати благовістити Євангеліє.