Брейн-ринг у Луцькому екзархаті
  • Нед, 04/11/2012 - 00:00

Сьогодні, 3 листопада, у обителі отців-василіян що у Луцьку відбувся екзархальний рівень гри брейн-ринг на тему: "Святі Таїнства в житті Церкви". У цій грі брало участь 5 команд. З Володимирського деканату "Озерце" та "Радість", з Рівненського - "Промінь Віри" та "Промінчики" і "Слово Боже" з Луцького. За грою стежило високоповажне журі у складі Преосвященого Кир Йосафата (Говери) екзарха Луцького, високопреподобного о. Терентія Цапчука ЧСВВ, голови катехитичної комісії екзархату та о. Тараса Омельчука.Ведучим гри був о. Павло Федусів ЧСВВ, котрий на літніх таборах та катехизаціях багато працював з молоддю та дітьми над вивченням Катехизму ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Як результат змагань перемогу в молодшій групі здобула команда "Озерце" Володимирського деканата, котра і поїде представляти екзархат на всеукраїнському рівні у Львові 10 листопада 2012 р. В старшій віковій категорії за першість від Луцького екзархату боротиметься команда "Промінь віри".

 

Як повідомила прес-служба Української Греко-Католицької Церкви  за фінальними змаганнями можна буде спостерігати на офіційній сторінці Церкви та на блозі гри брейн-ринг.

Джерело: www.lutsk-ugcc.org.ua