Британська медсестра втратила роботу через християнські погляди
  • Суб, 26/04/2014 - 02:51

У Лондоні медсестра-християнка Сара Мбай втратила роботу через те, що сказала колезі-лесбіянці про те, що Біблія говорить про гомосексуалізм.

Колега образилася, коли міс Мбай сказала, що Біблія вважає гомосексуалізм гріхом. Потім вона поскаржилася на міс Мбай менеджеру, повідомляє Християнський юридичний центр, який представляє інтереси Сари.

«Коли я сказала, що Бог не потерпить гомосексуалізму, але любить вас, а також, що ви повинні прийти до Нього такими, як є, вона рознервувалась і пішла скаржитися начальству», - розповідає міс Мбай.

Сару Мбай змусили пояснити свої слова перед дисциплінарню радою, а також звинуватили в тому, що вона піднімала цю тему кілька разів.

Міс Мбай заперечує це, сказавши, що її колега зондувала її віру, особливо з питання гомосексуалізму «знову і знову».

«І я не сумніваюся, що ця жінка, до якої я ставилася, як до друга і колеги, зробила мою віру і життя по Біблії ціллю глузування», - сказала міс Мбай.

«Знову і знову моя колега починала розмови, щоб випробувати мене, особливо з питання гомосексуалізму».

«Я ніколи не звинувачувала і не засуджувала її, але коли вона мене прямо запитала, у що я вірю, я відкрито розповіла, чого навчає Біблія - що гомосексуалізм - це гріх, і це неправильно».

«Зрозуміло, що це образило її, і вона задумала звільнити мене, просто тому, що я сповідую традиційні християнські погляди».

Андрай Вільямс, адвокат і голова Християнського юридичного центру, сказала, що «культура страху» закриває свободу слова і прояви віри, і що християнство таврують як «тяжке і відстале».

Міс Вільямс вважає, що легалізація одностатевих відносин у країні ставить християн під ще більший ризик покарань, якщо вони говорять про свої погляди відкрито.

Інформаційне Агентство CNL- NEWS