Центр святого Луки запрошує до живого спілкування
  • Втр, 23/10/2018 - 17:10

Коли щільний робочий графік ніяк не дозволяє людям виділити час для візиту до лікувального закладу чи немає можливості запитати лікаря про свої потреби, спеціалісти Лікувально-діагностичного центру Святого Луки пропонують отримати медичну консультацію в режимі онлайн.

Медичний заклад, протягом  5 років свого існування, активно поширює та пропагує інформацію про здоровий спосіб життя, який нерозривно пов’язаний з періодичною профілактикою. Адже завжди набагато краще попередити захворювання, ніж лікувати його в запущеному вигляді. З цією метою так важливо кожній людині усвідомити та розуміти перші реакції організму на збудник тієї чи іншої хвороби.

Турбуючись про здоров’я кожного, а також з метою більшого ознайомлення населення нашої області відносно впливу різних хвороб на організм людини, ЛДЦ св. Луки започаткував принципово новий метод комунікації з пацієнтами. Програма медичного закладу «Бесіди з лікарем онлайн» передбачає періодичний запуск у соціальних мережах прямих ефірів з можливістю у реальному часі задати своє питання та отримати кваліфіковану відповідь.

Хоча таке спілкування не заміняє консультації спеціаліста в закладі охорони здоров'я та не передбачає отримання діагнозу, все ж дозволяє збільшити обізнаність кожної людини щодо попередження та профілактики загальнопоширених хвороб, а також дає розуміння до якого саме лікаря можна звернутися.

Повідомляємо, що вперше такий ефір уже відбувся 22 жовтня з лікарем-терапевтом Куців Марією Володимирівною на тему проблем з артеріальним тиском. Переглянути відео-запис розмови можна на сторінці ЛДЦ св. Луки у мережі Facebook.