«Церква в ООН: погляд зсередини» Зустріч молоді з Постійним делегатом Ордену Домініканців в ООН Майклом Дібом
  • Птн, 22/05/2015 - 21:39

2015 рік є ювілейним для Організації Обʼєднаних Націй. Цими ж весняними днями, але 70 років тому, на установчій конференції в Сан-Франціско близько 300 делегатів від 46 країн світу працювали над Статутом організації, утвореної на руйновищі Другої світової війни для підтримки міжнародного миру й безпеки.

У пʼятницю, 29 травня, о 19:00 молодь Києва матиме нагоду поспілкуватися з римо-католицьким монахом, Постійним делегатом Ордену Домініканців в ООН Майклом Дібом ОР. Ця зустріч в Інституті релігійних наук св.Томи Аквінського в Києві стане першою із запланованих під час кількаденного візиту отця Майкла до України. 30 травня він зустрінеться з молоддю у Фастові, а 31-го завітає до академічного душпастирства Львова.

У своєму виступі в столиці почесний гість з Риму торкнеться таких питань:

  • що таке Організація Обʼєднаних Націй: погляд зсередини
  • важливість ООН для Церкви та інших НГО
  • що це означає – боротися за справедливість та мир?

Після доповіді Майкл Діб радо відповість на будь-які запитання (навіть з-поза меж, окреслених темою зустрічі) та вислухає думки аудиторії щодо почутого. Модератор зустрічі: Петро Балог ОР, віце-директор Інституту релігійних наук.

Любʼязно запрошуємо на зустріч студентів і вільних слухачів Інституту релігійних наук, а також усіх зацікавлених! Вхід вільний.

З будь-якими запитаннями стосовно зустрічі звертайтесь, будь ласка, до контактних осіб: (063) 610 15 87 (Ольга), (044) 503 30 23 (Катерина), insthomas.kyiv@gmail.com

Адреса: вул. Якіра, 13 (ст.м. «Лукʼянівська» або «Дорогожичі», їхати до зуп. «Вул. Якіра», мапа), актова зала Інституту релігійних наук св.Томи Аквінського в Києві (поверх 1).