Чергова група членів Товариства «Воїни Христа Царя» склала присягу послуху (ОНОВЛЕНО)
  • Суб, 28/04/2018 - 23:04

Вчора 28 квітня у парафіяльній церкви Різдва св. Івана Хрестителя села Золочівка чергова група членів Товариства християнського життя «Воїни Христа Царя» склала присягу послуху Архиєпископу і Митрополиту Львівському перед делегатом Митрополита Преосвященнійшим Владикою Кир Володимиром (Груцою), єпископом-помічником Львівським.

Свою присягу члени Товариства склали в часі молебню до Христа Чоловіколюбця. Після складання присяги, владика Володимир звернувся зі словом до членів Товариства.

«Сьогодні ми були свідками ще одного складання присяги, так як це було минулого тижня в Брюховичах. Що означає ця присяга? Це означає, що я Богові віддаю те, чим Він мене обдарував. Бог обдарував людину в першу чергу життям. І людина складаючи присягу, немов би, хоче Богові частинку того життя пожертвувати Богові», - сказав Владика Володимир у своєму слові, зверненому до членів Товариства «Воїни Христа Царя» - «Сьогодні і у своєму імені й імені Митрополита хочу вас привітати із складанням присяги. Присяга не означає що ось ми собі щось вигадали як ми будемо старанно служити. Ні. Ми лише Богові віддаємо частинку того, чим Він нас обдарував. Найперше наше життя, наш час, наші певні навики, наші таланти. І нехай Бог, Який розпочав у Вас добре діло, його й довершить».

Від імені членів Товариства подячне слово Владиці Володимиру та Високопреосвященнійшому Владиці Ігорю виголосив о. Віталій Барабаш – духівник Товариства християнського життя «Воїни Христа Царя».

Після Богослужіння Преосвященнійший Владика поспілкувався у неформальній обстановці із членами Товариства християнського життя 2Воїни Христа Царя»

Товариство християнського життя «Воїни Христа Царя» засноване Високопреосвященнішим Архиєпископом і митрополитом Львівським Кир Ігорем (Возьняком) 15 жовтня 2013 року Божого. Основною місією Товариства є реалізація християнського ідеалу святості у щоденному житті та пропагування християнських цінностей і християнської культури життя. Товариство на даний момент має свої осередки у Львові та Золочеві.