Чергова християнофобна «акція» «Femen»
  • Срд, 24/04/2013 - 09:24

24 квітня Архиєпископ Мехелена та Брюсселю Високопреосвященний Анрі-Жозеф Леонард провадив виклади на тему боротьби проти абортів в Брюссельському Університеті. У часі викладів Архиєпископа до залу несподівано увірвалися напівоголені учасниці групи «Femen». Викрикуючи різні образи на адресу Архиєпископа та Церкви, а також богохульства, з диким вереском феміністки кинулись на Архиєпископа, обливаючи його водою з пляшечок у формі фігурки Пречистої Діви Марії.

Як пізніше заявили феміністи, вони влаштували цю «акцію» проти гомофобії і лицемірства Церкви.

Під час цієї безумної провокації Архиєпископ Леонард спокійно сидів, напевно заглибившись в молитву, а в той час феміністки довкола нього дико верещали і обливали його водою. Коли охорона видворила феміністок з залу, Архиєпископ мирним голосом продовжив виклади. Після лекції Його Високопреосвященство встав, помітивши на підлозі пляшечку, у формі фігурки Пречистої Діви Марії, Архиєпископ підняв її, поцілував і поставив на стіл.

Йдеться про черговий напад на Католицьку Церкву і християнство загалом. «Femen», які виникли в Україні, відомі своєю ненавистю до християнства. Ця організація відома своїми християнофобними нападами не лише на площі Святого Петра в Римі, але й спилюванням католицького хреста в Центрі Києва, встановленого в пам’ять жертв комуністичного терору та пошкодженням Паризької катедри Божої Матері.

Ця група визначається крайнім лицемір’ям, оскільки за свої «акції» активістки отримують великі гроші, які в Україні є для багатьох жінок, за чиї права активістки нібито борються,  просто неймовірно великою розкішшю.

За матеріалами http://www.bitno.net/