Черговий вандальський напад феміністок на аргентинську катедру (ВІДЕО)
  • Срд, 12/10/2016 - 14:15

Феміністки зібрані на Національному конгресі жінок в аргентинському місті Розарій, який відбувався з 7 по 10 жовтня цього року, вчинили вандальський напад на католицьку кадетру Богородиці Вервичкової. Вони викрикували різні вимоги та жбурляли в катедру каміння і пляшки, повідомляє «Bitno.net».

«Присягаємося, що спалимо Церкву», «Церква – це сміття і диктатура» - найпристойніші кричалки, які звучали в часі цього нападу. Кілька оголених феміністок танцювали довкола чоловіка, переодягненого у Папу Франциска, і співало пісеньку про легалізацію аборту.

Більшість феміністок були оголені, а через вандальську поведінку – погроми довколишніх магазинів, розбитих вікон і вітрин, писання непристойних графіті, аргентинська поліція кількох найактивніших феміністок арештувала. Феміністки відразу звинуватили поліція за насильство над жінками.

На відміну від минулих років, коли вірні своїми тілами захищали катедру від осквернення феміністками, цього року поліція реагувала належним чином. Архиєпископ Едуардо Мартін, чия катедра опинилася під нападом феміністок зазначив, що нецивілізована поведінка феміністок – це знак про яку толерантність говорять проповідники толерантності до гріха.

Оскільки відео з місця поді є доволі непристойне і жахливе, можуть виникнути сумніві щодо доцільності його публікації на нашому сайті, проте вважає, що наші читачі мають побачити усю «толерантність» проповідників толерантності до гріха.

ВІДЕО (Увага! У цьому відео є сцени насильства та оголеності):