Чернеча Родина Воплоченого Слова провела літні дитячі табори
  • Срд, 02/07/2014 - 13:45

«Служба Божа райські двері нам відчиняє» - такою була тема цьогорічних літніх дитячих таборів, організованих отцями і сестрами Чернечої Родини Воплоченого Слова. Всього взяло участь близько 200 учасників у двох заїздах різних вікових категорій – 8-10 та 11-13 років. А проходили табори у мальовничому селі Люча на Косівщині.

Відповідно до назви табору було сформовано 4 команди: «Дароносці», «Хвалителі», «Причасники», «Благовісники». Метою всіх ігор, занять і змагань було передати основні знання про Святу Літургію та навчити любити молитву, щоб брати активну участь у парафіяльних богослужіннях.

Кожного дня учасники табору мали нагоду збагатитися духовно та відпочити: щоденна  Служба Божа, Сповідь, молитва на вервиці, веселі ігри та запеклі змагання. Священики служать Святу літургію і сповідають, брати і сестри монахині організовують змагання і підтримують дух табору, аніматори – наша молодь керують групами і тримають контроль над активною участю членів табору, мами – готовлять їсти для всіх… Така собі маленька «жива парафіяльна спільнота» на відпочинку.