Чернеча родина Воплоченого Слова запрошує старшокласників та студентів на «Дні формування для молоді»
  • Срд, 17/04/2019 - 13:37

Чернеча родина Воплоченого Слова запрошує старшокласників та студентів на «Дні формування для молоді», що відбудуться з 8 по 12 травня в с. Яблуниця Івано-Франківської області, у місцевому карпатському відпочинковому комплексі.

Сьогодні, як ніколи, християнська молодь повинна усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє. На превеликий жаль,сьогодні наше суспільство, через знецінення моральних принципів, дедалі частіше наражається на небезпеку секуляризації й бездуховності.

Тому, дана Зустріч спрямована саме на те, щоби виховувати глибоко свідому молодь, яка зможе протистояти всім викликам сьогодення, зростаючи у любові та милосерді до потребуючих та зі сміливістю пропагувати та свідчити справжні загальнолюдські та християнські цінності власним життям.

На молодь очікує справжній християнський вишкіл. В програмі «Днів формування» заплановані цікаві конференції на актуальні теми, зокрема: «Захист сімʼї», «Покликання та життєвий вибір», «Небезпечні філософські ідеології сучасності», «Історія та роль Церкви в суспільстві» та багато інших цікавих і, водночас, важливих для молоді аргументів. Окрім конференцій, на молодь чекатиме дружня, тепла та молитовна атмосферіа.

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном: 096-657-43-89 (о. Антоній Вацеба, ВС)