Чудо оздоровлення в Сокулці?
  • Втр, 27/08/2013 - 18:42

Рак поглинув дві третини печінки та лімфатичні вузли Станіслава Кума. Поляк, який проживав у Швеції, захворів у 2012 році. Обстеження показали, що хвороба настільки прогресувала, що лікарі не давали жодного шансу вижити.

Знаючи про євхаристичне чудо, яке відбулось у польській Сокулці, чоловік поїхав туди молитись за своє оздоровлення. І відчув щось дивне: «У лівому боці, де була рана, я відчував, ніби хтось приклав мені теплу грілку. За хвилину я почув мелодію пісні «Коли встають ранкові зорі», яка долинала до мене з-за вікна. Цілий час я лежав непорушно, мелодія закінчилась і в той самий момент дивне відчуття зникло. Ми з дружиною одягнулись і пішли до церкви замовити Літургію. Потім я зразу клякнув перед Пресвятою Гостією і знов відчув у лівому боці, ніби хтось приклав мені теплий компрес, але менш інтенсивний… Я не міг сказати жодного слова, лише сльози текли рікою».

Потім була сповідь, Літургія і адорація. «То була найкраща адорація в моєму житті, я міг тепер померти чи жити, це не мало для мене жодного значення. Я був щасливий» - визнає чоловік.

Молитва тривала також після повернення додому. Потім відбулось томографічне обстеження. Результати Станіславові оголосила його донька, яка сама є лікарем: «Татку, нема навіть сліду від хвороби, ні на печінці, ні на лімфатичних вузлах». Досі лікарі не можуть пояснити, яким чином зникла пухлина і її наслідки.  

За матеріалами: http://info.wiara.pl