Чудотворна ікона Зарваницької Матері Божої перебуватиме у храмі св. Онуфрія у Львові
  • Суб, 30/01/2016 - 21:43

Зарваницьку ікону Богородиці, через молитву до якої тисячі людей впродовж століть отримували заступництво, зцілення та допомогу Матері Божої, привезуть до храму святого Онуфрія Отців Василіян у Львові.
Ікона буде виставлена для урочистого пошанування з 6 до 14 лютого 2016 р. Протягом 9 днів молінь перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої триватиме Дев’ятниця до Богородиці, що розв’язує вузли.

 

У цей святий Рік Милосердя ми особливо наголошуємо на тому, що нічого немає неможливого для Божого милосердя. Марія любляче й терпеливо провадить нас до Бога, щоб ми могли розв’язати вузли гріхів нашої душі Його Батьківським милосердям. У молитві під час Дев’ятниці будемо просити Марію допомогти нам довіритися Божому милосердю і розв’язати вузли гріха, змінити наше життя. А Вона, як наша Небесна Матір, за руку допровадить нас в обійми нашого Отця, Отця милосердя.

 

Розпорядок на щодень

07:15 Служба Божа за померлих. Панахида.

10:00 Служба Божа. Молитви за звільнення від узалежнень та за зцілення хворих. Молебень і Дев’ятниця до Матері Божої.

17:15 Вервиця.

17:30 Вечірня.

18:15 Служба Божа за здоров’я. Виставлення Найсв. Тайн. Молебень і Дев’ятниця до Матері Божої. Суплікація.

Розпорядок у неділі та свята

07:30 (у свята 7:15)Служба Божа за померлих.

09:30 Служба Божа.

12:00 Служба Божа.

17:15 Вервиця

17:30 Вечірня.

18:15 Служба Божа за здоров’я. Виставлення Найсв. Тайн. Молебень і Дев’ятниця до Матері Божої. Суплікація.

 

Запрошуємо всіх взяти участь у Дев’ятниці до Богородиці, що розв’язує вузли, перед чудотворною іконою Зарваницької Божої Матері та в особистій молитві просити про потрібні Божі ласки для себе, своїх родин, а особливо для нашої України.

Прийти, помолитися та поцілувати чудотворний образ Зарваницької Божої Матері можна буде з 6 до 14 лютого кожного дня з 7:00 до 19:30 год.

ЗАПРОШУЄМО ТА ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Наша адреса:

Монастир св. Онуфрія

вул. Б. Хмельницького, 36

м. Львів