Цієї неділі Андреа Бочеллі співатиме на площі св. Петра у Ватикані
  • Срд, 28/09/2022 - 18:53

Андреа Бочеллі співатиме цієї неділі у Ватикані на інавгурації нового освітлення фасаду базиліки св. Петра.

Італійський тенор 2 жовтня виконуватиме пісню із свого нового альбому, випуск якого запланований на кінець жовтня, інформує CNA.

Виступ запланований на 20:00 місцевого часу і стане початком двотижневої відео-виставки у Ватикані. З 2 по 16 жовтня на фасад базиліки проектуватимуть 8-хвилинне відео «Йди за мною: життя св. Петра».

У відео розповідається історія першого папи, за використанням сюжетів з творів мистецтва епохи Ренесансу, що зберігаються у Ватиканських музеях і самій базиліці.

Відео транслюватимуть на фасаді базиліки св. Петра що п’ятнадцять хвилин з 21:00 до 23:00 щовечора впродовж перших двох тижнів жовтня.

Бочеллі заспіває пісню «The First Noël» зі свого нового альбому «A Family Christmas» та кілька інших пісень.

Це вже не вперше тенор співатиме у Ватикані. У липні 2015 року він виконував «Ave Maria» та «Panis Angelicus» на площі св. Петра з нагоди вечора молитви з Папою Франциском. Він також очолив дитячий хор з Гаїті, що співав на завершення папських середових аудієнцій в серпні 2017 р.

Бочеллі також виконав гімн з нагоди Великого Ювілею 2000 для св. Івана Павла ІІ, а також приєднався до Папи Бенедикта XVI та 300 тисяч молодих католицьких паломників у італійському Лорето в 2007 році.

Трейлер до відео-проекту про св. Петра: