COVID-19: допоможи Церкві послужити потребуючим
  • Нед, 05/04/2020 - 16:05

УГКЦ заохочує до молитви та вчинків милосердя для запобігання поширенню хвороби COVID-19 та подолання її наслідків. Багато людей запитують: як я можу допомогти? Одним із способів є добровільна пожертва, яка допоможе Церкві послужити кожному, хто цього потребує.

Скласти пожертву можна за цим посиланням: www.mudrasprava.fund/pages/ugccdonation.

Сьогодні українці, а отже і вірні Української Греко-Католицької Церкви, покликані об’єднатися, щоби спільними зусиллями зупинити поширення небезпечної хвороби COVID-19. Перші кроки у цьому напрямку вже зроблені – українці, залишаючись у власних домівках, продовжують духовно єднатися у молитві із цілою Церквою через сучасні засоби комунікації. Через молитву вірні просять Господа Бога втихомирити бурю, яка вирує навколо.

Чимало лікарів виходять на передову, щоби, виконуючи свої професійні обов’язки, боротися за життя людей. Однак вони, як і сотні хворих, потребують нашої підтримки, вони потребують конкретних кроків від кожного, хто в силі їх зробити.

Наша Церква голосом її Отця і Глави Блаженнішого Святослава заявила про готовність віддати весь церковний простір, зокрема церковні приміщення, на потреби лікарів та потребуючих. Ми бажаємо свідчити про нашу віру вчинками милосердної любові до наших братів і сестер. Багато із таких вчинків вже зроблено, чимало ще потрібно зробити, адже число інфікованих і, на жаль, померлих зростає з кожним днем.

Тому щиро просимо усіх долучитися до спільної молитви до Небесного Отця та до вчинків милосердя для наших братів і сестер. Якщо ви сьогодні бажаєте особисто долучитися до нашої спільної місії, можете скласти вашу благодійну пожертву на рахунок Благодійного фонду УГКЦ імені Митрополита Андрея Шептицького. Уся необхідна інформація і можливість пожертвувати «одним кліком» за цим посиланням: www.mudrasprava.fund/pages/ugccdonation.