Де дивитись трансляцію Великодніх богослужінь?
  • Втр, 14/04/2020 - 17:47

У неділю, 19 квітня 2020 року, Українська Греко-Католицька Церква святкує найбільше свято церковного року: Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа. Того дня у Патріаршому соборі Воскресіння Христового богослужіння розпочнуться о 07:30. Буде відслужено Надгробне, Пасхальну утреню, Архиєрейську Божественну Літургію і посвячення пасок. Ці богослужіння у прямому ефірі буде транслювати «Живе телебачення».

Прямий ефір можна буде переглянути на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook. Цю трансляцію у своїх ефірах будуть ретранслювати загальнонаціональні та регіональні телеканали України.

У повному обсязі (з 7:30 до 11:00) богослужіння з Патріаршого собору будуть транслювати телеканали «5», «Суспільне», «ICTV», «Еспресо», «Київ» (перелік телеканалів ще може бути доповнено), «24» буде транслювати Літургію, яка приблизно розпочнеться о 9:00.

Пригадуємо, що «Живе ТБ» буде проводити прямі трансляції особливих, унікальних богослужінь Страсного тижня. З розкладом богослужінь та трансляцій можна ознайомитися за цим посиланням: news.ugcc.ua/announces/.