Делегація Бучацької єпархії УГКЦ зустрілася з головним екзорцистом у Римі
  • Чтв, 08/12/2016 - 08:33

В Головному домі Інституту Богопосвячених осіб Непорочного Серця Марії (I.C.M.S.) 1 грудня ц.р відбулася зустріч з Президентом Міжнародної Асоціації екзорцистів Католицької Церкви Преподобним о.Франческо Бамонте.

На цю зустріч спеціально прибула з України делегація Бучацької єпархії УКГЦ на чолі з Правлячим єпископом цієї єпархії Дмитром Григораком, якому Синод Єпископів УГКЦ доручив розкрити тему екзорцизму для наших Єпископів, які будуть зібрані 25 – 26 січня 2017 року Божого на синоді у Львові.

В історичній зустрічі прийняв участь єпископ УГКЦ Іриней Білик, Канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре, Вислужений єпископ Бучацької єпархії, який організував цю зустріч.

Головний екзорцист детально розповів про діяльність Міжнародної Асоціації екзорцистів Католицької Церкви та радо погодився надавати належну допомогу в цьому питанні для УГКЦ. Владика Дмитро запропонував Головному екзорцисту мати головну доповідь по темі екзорцизму на цьому Синоді.

На прощання Преподобний о.Франческо Бамонте почастував гостей та вручив на прохання владики Дмитра статут Міжнародної Асоціації Екзорцистів, як взірець для написання статуту Асоціації Екзорцистів в Україні.