«Демократія. Яка вона є…»
  • Чтв, 30/06/2016 - 14:27

Вчора, 29 червня, в Золочеві в приміщені Народного Дому, в читальному залі Золочівської районної бібліотеки ім. І. Франка відбулася зустріч із професором фізики Францисканського університету Стюбенвілю (Огайо, США), викладачем курсів фізики, інженерії, історії Давньої Греції та Риму, філософії природи, доктором наук у галузі ядерної енергетики при Массачуссетському технологічному інституті, викладацько-дослідницького стипендіата Фулбрайта, дописувачем «Crisis Magazine» д-р. Олександром Січем.

Організатором зустрічі виступило Золочівське районне товариство «Просвіта». Саме на запрошення голови Золочівської «Просвіти» пані Ярини Сухецької д-р Січ відвідав Золочів. На зустрічі присутніми були члени «Просвіти», освітяни Золочівщини, духовенство УГКЦ та УАПЦ.

Тема зустрічі «Демократія. Яка вона є…». Серед іншого д-р. Січ наголосив на важливості правильного розуміння основних принципів демократії та на тому, що демократія без відповідальності громадян перестає функціонувати.

Також у своїй промові д-р Січ торкнувся сучасних проблем західної демократії зокрема, питання дискусії пов’язаної з домінуванням гендерної ідеології у західному світі.

Пропонуємо Вашій увазі відео цієї зустрічі: