День Біблії у Лук'янівській в'язниці
  • Втр, 31/10/2017 - 08:08

28 жовтня 2017 року у приміщенні клубу Київського слідчого ізолятора в рамках відзначення Національного Дня Біблії  відбулася місійна зустріч священиків і волонтерів-семінаристів із засудженими, які працюють у господарській обслузі установи.

Метою зустрічі було заохотити усіх присутніх до читання Слова Божого, щоб кожен знайшов в ньому правдиву дорогу до спасіння, до каяття для того щоб бути справжніми дітьми Небесного Отця. Вшанування Біблії, розповідь про Боже Слово, формування канону Святого Письма, роль його в житті християн, місце Біблії в молитві та літургійному житті Церкви - були головними темами бесіди.

Представлення теми Святого Письма з особистим досвідом читання Слова Божого здійснили семінаристи Київської Трьохсвятительської Семінарії УГКЦ Дмитро Кудін, Олег Климончук, Микола Лесюк, Роман Сухоруков і Леонід Бізунов. У цій події брали участь Голова Української міжконфесійної християнської місії “Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі” о. Костянтин Пантелей, о. Іван Гищук викладач Київської Православної Богословської Академії.