День Біблії у Прилуцькій виховній колонії
  • Нед, 02/11/2014 - 19:48

1-го листопада 2014-го року група волонтерів з отцем Костянтином Пантєлєєм відвідала виховну колонію для неповнолітніх у м. Прилуки. 

Бажанням волонтерів на зустрічі з вихованцями колонії було презентувати Біблію, а головне - на власному прикладі заохотити їх до читання, щоб кожен з цих хлопців знайшов в Святому Письмі дорогу до спасіння через каяття для того щоб бути справжніми дітьми Небесного Отця. Вшанування Біблії, розповідь про Боже Слово, формування канону Святого Письма, роль його в житті християн, місце Біблії в молитві та літургійному житті Церкви - були головними темами бесіди.

Презентацію Біблії розпочав отець Костянтин. Він представив вихованцям історію написання та формування канону Святого Письма. Відтак волонтери Олексій та Ксенія Карбовські, Надія Теплюк, Ірина Федець, Віталій Гордієнко розповіли  про значення й місце Біблії у їхньому власному житті та, як ця Свята Книга допомагає їм у різних життєвих обставинах. На завершення охочі вихованці взяли участь у біблійному конкурсі.

Після презентації вихованці виправної колонії мали можливість поспілкуватися з членами групи до чого й активно долучалися.  Гості колонії так і їх вихованці були задоволені проведеним часом разом і чекають з нетерпінням наступної можливості зустрітися.