День Біблії в Англії та Уельсі
  • Птн, 06/12/2013 - 11:27

Віднайти справжнє значення Христового народження через читання Святого Письма – це заклик єпископа Кірана Конрі, керівника Відділу Євангелізації та Катехизму Англійської та Валлійської Єпископської Конференції з нагоди відзначення Дня Біблії, що відзначається щороку у другу неділю Адвенту, тобто цього року припадає на 8 грудня. Організатори Днів Біблії мають на думці допомогти вірним віднайти радість зустрічі з Ісусом за допомогою Святого Письма. Саме тому вірних запрошують приготуватись до празника Різдва, поглибивши розуміння Біблії та додаючи до своїх різдвяних побажань якусь цитату із Святого Письма.

«Празник Різдва та час Адвенту можуть бути для багатьох людей часом великого стресу, зокрема, для тих, які мають низькі зарплати та труднощі в особистому житті. Читання Біблії пропонує, перш усього, нагоду віднайти трішки спокою і призадуматись над тим, чим мало би бути Різдво», – наголосив єпископ Конрі, додаючи, що численні біблійні уривки вказують нам на стиль життя у простоті, яким характеризується празник Різдва. Свято Христового народження – не є нагодою краще попоїсти і витратити більше грошей, але є нагодою більше любити, оздоровити наші нездорові стосунки з іншими людьми та з Богом і виявити солідарність із тими, яким необхідна наша допомога.

Англійська та Валлійська Єпископська Конференція на інтернет-сторінці www.catholicbiblesunday.org пропонує різноманітний матеріал, що може допомогти у приготуванні до празника Різдва.

Текст із сторінки http://uk.radiovaticana.va