День молоді з владикою Венедиктом
  • Суб, 12/04/2014 - 19:55

У Квітну неділю традиційно Католицька Церква святкує Світовий день молоді на місцевому рівні, цьогоріч він уже 29-й. У Львівській Архиєпархії також буде святкування Дня молоді 13 квітня у Храмі Пресвятої Євхаристії (м. Львів, пл. Музейна, 3) разом із Преосвященним владикою Венедиктом, Єпископом-помічником Львівської архиєпархії. Після Літургії на подвір'ї храму вся охоча молодь буде мати змогу поспілуватися з єпископом за чашкою кави чи чаю та під супровід симфонічного квартету.

Ця подія, що її започаткував Іван Павло ІІ у 80-х роках, не втрачає популярності та вагомості сьогодні. Один раз в два-три роки Папа має особливу зустріч із молоддю всього світу, коли вони разом моляться та чувають. Торік вона відбувалась в Ріо-де-Жанейро. А щорічно в неділю перед Великоднем подібні зустрічі – світові дні молоді, але вже не такі масштабні і без особистої присутності Папи – відбуваються на місцевому рівні – в єпархіях.

У Львівській Архиєпархії 13 квітня відбудеться зустріч молоді з владикою Венедиктом. Розпочнеться вона з Архиєрейської Літургії в 11.00 год у Храмі Пресвятої Євхаристії (Домініканський Собор).

Запрошуємо, дорога молоде, на цю гарну зустріч із владикою.

З повагою, команда Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Контакти:
Львів, пл. Св. Юра 5
067-67-91-176
mkla-ugcc.org
info@mkla-ugcc.org

Джерело: www.ugcc.lviv.ua