День відкритих дверей і реєстрація на щорічну Школу вівтарників у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа
  • Чтв, 27/04/2023 - 11:59

6 травня у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа відбудеться День відкритих дверей і реєстрація на щорічну Школу вівтарників. До участі запрошують юнаків віком від 14 років.

 

― День відкритих дверей ― це можливість познайомитися з особливостями вступу та перевагами навчання у Львівській духовній семінарії Святого Духа і фактично прожити один день семінариста. У програмі запланована спільна молитва, екскурсія, інтерактивні заходи, спілкування, роздуми над Святим Словом. У цей день вся семінарійна спільнота збереться разом, щоб учасники заходу змогли максимально інформативно провести час, ― розповів відповідальний за Душпастирство покликань Львівської Архиєпархії УГКЦ отець Іван Глова.

Священник також підкреслив, що запрошення учнів 7-8 класів не є випадковим, адже саме в такому віці хлопці вже починають задумуватися про своє покликання.

― Школа вівтарників передбачає кілька триденних заїздів, під час яких учні комплексно навчатимуться, вдосконалюючи свої вміння прислуговування, а також здобуваючи базові знання, які допоможуть краще зрозуміти роль священничого служіння, ― додав отець Іван.

Після завершення Школи вівтарників випускники отримають сертифікати.