День волонтера в Карітасі Львова
  • Срд, 06/12/2017 - 18:32

З нагоди Дня волонтера, 5 грудня 2017 року, у приміщенні БФ «Карітас – Львів УГКЦ» (вул. Франка, 9) зустрілись волонтери соціального служіння парафіяльних Карітасів. Зустріч пройшла у теплій невимушеній атмосфері, де кожен мав можливість розповісти про свої досягнення, успіхи, а також про труднощі.

Зустріч традиційно розпочалась із спільної молитви. Отець Андрій Сенейко, директор Карітасу Львова, подякував волонтерам за їхню жертовність і служіння, зазначивши, що волонтери є тим світлом для світу, що дає надію людям у складних життєвих обставинах. Волонтери змінюють світ на краще, діляться добром і примножують його. Менеджер з комунікацій Любомира Бурка провела презентацію на тему «Віра», яка є фундаментом у діяльності волонтера. Це віра в себе, своїх ближніх, в друзів. Віра в те, що добро і любов є невід`ємною частиною нашого життя. Заступник директора Ольга Момот зосередила волонтерів на плануванні у 2018 році. Все, що не вдалось реалізувати у цьому році, залишається актуальним у наступному. Кожен записав свої мрії, а потім в ігровій формі озвучили ці мрії. Разом також переглянули відео, яке змонтував волонтер Василь Рій про літній оздоровчий відпочинок у Карпатах.

У грудні волонтери соціального служіння готуватимуться до Різдвяної коляди, збірки «Трьох царів», що йде лише на соціальні потреби.