Дев’ять цьогорічних олімпійців вихованих католицькою школою
  • Суб, 13/08/2016 - 13:15

Анабель Сміт, Кеті Ледекі, Ліа Ніл, Ерін Рейфус, Ґабі Лопес, К.К. Кларк, Мері Фернандес, Ґабі Ненс, Деніс Шелдон – дев’ять олімпійських випускниць католицьких шкіл Пресвятого Серця Ісуса. Мережа із 145 католицьких шкіл Пресвятого Серця Ісуса по всьому світі заснована монашим Згромадженням Пресвятого Серця, розповідає CNA.

Згадані учасники цьогорічної олімпіади – не тільки ж випусниками католицьких шкіл, вони також не встидаються свідчити свою католицьку віру перед світом.

Католицькі школи Пресвятого Серця Ісуса виховали не тільки успішних спортовців, але також і людей, які осягнули успіху і в інших сферах діяльності. «Секрет» такої успішності полягає у тому, що школи, які провадить Згромадження Пресвятого Серця не тільки дають якісну освіту, але й виховують своїх учнів.

Це виховання тримається на п’яти стовпах: особисті стосунки з Богом, повага до духовних цінностей, суспільна чутливість, вміння жити в спільноті та особисте зростання. Окрім цього учні виховуються в атмосфері самодисципліни, відповідальності та вмінні приймати самостійно важливі рішення.