Дідусь з реанімації: 12 років він заколисує чужих дітей в лікарні
  • Суб, 13/01/2018 - 20:29

Девід двічі на тиждень приходить доглядати за дітьми в лікарні. Йому 82 роки, його власні дочки і внуки давно виросли. Заради того, щоб носити на руках чужих недоношених малюків і підтримувати їх батьків, 12 років тому чоловік пішов на пенсію і залишив роботу в бізнес-маркетингу.

Маленький Логан народився на 25-му тижні. Він був дійсно крихітний - важив менше 1 кг.

Попереду були 6 тижнів в дитячій лікарні. Цей час став справжнім випробуванням для його батьків, які не могли постійно бути зі своїм малюком - вдома на них чекала його старша сестра. Щоранку його мама Мері Бет Брюлет дві години їхала до свого сина в лікарню і щоночі поверталася додому - до своєї старшої дочки. Маленький Логан, якому було необхідне людське тепло і спілкування, залишався в лікарні один. Принаймні, так думала його мама.

Одного ранку вона як завжди прийшла в уже знайоме відділення і побачила, що її сина тримає на руках літній чоловік.

«Коли я побачила дідуся, я, звичайно, не змогла стримати сліз», - розповіла вона пізніше в інтерв'ю WXIA. «Мій любий малюк так затишно лежав у нього в долонях, а дідусь був такий щасливий, ніби це був його власний онук».

Мері встигла зробити пару знімків дідуся з її дитиною. Пізніше фото опублікували на сторінці Дитячого госпіталю в Атланті.

Публікація зібрала 240 тисяч «лайків» і понад 66 тисяч перепостів. Сам Девід Дойчман (так звати дідуся) став зіркою - про нього написали Newsweek, USA today, FOX 5, CBS News і інші відомі ЗМІ.

«Деякі мої друзі запитують, що я тут роблю. Я відповідаю: «О, я тримаю дітей. Іноді вони на мене зригують або можуть опісяти. Це чудово!» Вони дивуються:«Навіщо це тобі треба?» Вони просто не розуміють, яку віддачу я отримую, коли тримаю немовлят на руках», - пояснює Девід.