Діти Австралії з 6 років зможуть змінювати свою стать без згоди батьків
  • Срд, 17/05/2017 - 09:03

В Австралії близько 300 шкіл обкатують нову схему, за якою шкільний учитель зможе допомагати дитині змінити біологічну стать без згоди батьків.

Школи поставили свої підписи під так званою політикою «Безпечних шкіл», яка передбачає, що діти з 6 років зможуть змінювати біологічну стать без дозволу своїх батьків.

Інструкція, яка роз'яснює схему дій вчителя у випадку бажання дитини змінити стать, повідомляє, що згода батьків не є обвязковою. І уточнює: «Згода не потрібна, якщо учень досить зрілий і здатний приймати рішення самостійно». Якому саме вікові це відповідає, інструкція не уточнює.

В Інструкції розповідається і про те, які заходи повинні вжити вчитель і школа в разі зміни дитиною статі, аж до зміни шкільних записів імен, організації шкільних гендерних туалетів, створенні груп підтримки для трансгендерних дітей.

Австралійські сімейні правозахисники також повідомляють, що останнім часом дітям в школах безкоштовно роздаються буклети «ОМГ Я - ТРАНС», надруковані на державні гроші. Буклет стимулює дітей пройти процедуру зміни статі. «Гендер - це «аркуш паперу», на якому можна довільно створювати що завгодно», - йдеться в буклеті, і автори плавно підводять дітей до можливості гормональної терапії і хірургічної операції.

Влада австралійського штату Вікторія, де розташована столиця Австралії Мельбурн, також продовжить викладання гендерної політики в дошкільних установах, повідомляють правозахисники. У штаті також обкатують особливу програму навчання для педагогів дошкільної освіти - по викоріненню в дітях «сексистської поведінки», тобто поведінки, заснованої на розумінні традиційних соціальних ролей дівчаток і хлопчиків.

Цей добре фінансований державою проект навчає педагогів підходу, мета яконо зупинити дітей, які поділяють традиційні (сексистські, в їх термінології) цінності, переконання і погляди.

Не варто думати, що такі шкільні тенденції стосуються лише Австралії. Абсолютно аналогічні процеси спостерігаються і в інших країнах Заходу, що говорить про міжнародну, добре сплановану і підготовлену, політику, націлену на зміну майбутнього суспільства, де сьогоднішнім дітям відведено місце безплідних і безглуздих істот, з покаліченою психікою, здоров'ям, підірваним постійною гормонотерапією і коротким життям.