Дитячий Табір «Веселі Канікули з Богом» у Вінниці
  • Птн, 01/07/2016 - 11:06

З 14 по 19 червня 2016 року при парафії Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ, м. Вінниця, відбувся щорічний дитячий табір «Веселі Канікули з Богом».

Тема та ідея даного заходу була «Діла милосердя».

Мета проведення табору полягала у формуванні уміння виявляти милосердя з любові до Бога і ближніх. Адже саме діла Милосердя – це скарби, які збагачують нашу душу. Людина, яка чинить милосердя уподібнюється до Христа і звертає своє лице до Бога. 

Духовний табір – це не лише гарний відпочинок, веселе та цікаве проведення часу у колі своїх нових та старих друзів, це можливість дізнатись багато нового та цікавого, а найголовніше – подружитися із Богом!

Близько 45 дітей мали можливість збагатити свою душу ділами милосердя, вміти розмножити їх і передати своєму ближньому. Спільна молитва, що лунала до небес кожного ранку, дитячий сміх та море позитиву ... це все духовний табір, який проходив у стінах нашої церкви.

Численні цікаві ігри та веселі пісні, які підготували сестра Марія Ісусова і кандидатка Катерина, Згромадження сестер Служебниць Господа І Діви Марії з Матара, вчили що правдиві християни вміють по справжньому веселитися і радіти, Богом даному, життю. А в п’ятницю, ввечері, бажаючі поїхали пострибати на батутах.

Щодня діти мали брали участь в Божественній Літургії, молилися Вервицю до Пресвятої Богородиці.

Цікавою пізнавальним заходом, стала поїздка-проща до Летичівської ікони Пресвятої Богородиці. Складаю особливу подяку Богові, аніматорам і усім людям доброї волі в можливості проведення даного християнського табору.