Дівчинка, яка померла відразу після народження, ожила, коли її тіло перенесли до каплиці
  • Пон, 15/07/2013 - 17:52

Після офіційної реєстрації смерті новонароджену дівчинку виявили живою в католицькій каплиці одного з бразильських шпиталів.

Після чудесного воскресіння сім'я вирішила назвати дівчинку Вікторією, повідомляє The Dailymail.

Дівчинка, що отримала при народженні ім'я Жасмін, перестала дихати відразу після народження. Лікарі намагалися повернути її до життя, але, врешті-решт, змушені були констатувати смерть і видати батькам свідоцтво про її смерть.

«Мій світ завалився після такої звістки, − сказала мати дівчинки Дженіфер да Сільва Гомес. − Це був найжахливіший момент, коли були зруйновані мої мрії про дитину».

Медсестра віднесла тіло мертвої дівчинки в каплицю госпіталю, тому що у неї не піднімалася рука віднести її в морг.

«Вона була схожа на крихітного ангела, − сказала медсестра Ана Клаудія Олівейра. − Я не могла зважитися віднести її в морг, але запевняю вас, вона була мертва. Її зіниці не реагували на світло. Вона не подавала жодних ознак життя, її тіло почало синіти».

Олівейра поклала тіло дитини на вівтар і пішла. Однак, коли бабуся зайшла забрати тіло для поховання, дитина виявилася живою.

«Це був незабутній момент. Мене почало трясти, я не могла говорити від щастя. Медсестра, яку я покликала, не могла в це повірити і сказала, що це просто спазми, але дівчинка відкрила очі», − розповіла Розіліс Ферро.

Зараз дитина перебуває під наглядом лікарів і стан її стабільний. Сім'я дякує Богові за чудесне воскресіння.

«Немає пояснення чудесам, − сказала Дженіфер. − Вони відбуваються за бажанням Бога. Якби Він допустив смерть нашої дочки, ми би прийняли це, але Він повернув її нам, значить у Нього для неї велике покликання».

За матеріалами: www.sedmitza.ru