Для молодіжних спільнот та молодіжних комісій відбудеться тренінг із розвитку організації та пошуку фінансування
  • Срд, 09/10/2013 - 19:39

Отець Войцех Жмудзінський, єзуїт, директор Центру навчання лідерів та вихователів «Аррупе», проведе 17 жовтня тренінг «Місія організації та пошук фінансування» для працівників Комісій у справах молоді єпархій, екзархатів та монаших згромаджень Української Греко-Католицької Церкви, а також молодіжних християнських спільнот та організацій.

«Тренінг дасть краще усвідомлення важливості праці над розвитком організації та її іміджем в контексті залучення фінансування. Успішна організація – це важливий елемент розвитку парафій, а ширше – Єдиного молодіжного простору УГКЦ, - наголошує о. Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді УГКЦ.  

Тренінг триватиме з 10 до 18 год. Здійснюватиметься переклад на українську мову.

Програма передбачає знайомство, неформальне спілкування між тренером, головами Молодіжних комісій та молоддю.

Зустріч із відомим лектором є частиною навчань, які організовує Комісія у справах молоді УГКЦ для Комісій у справах молоді єпархій та екзархатів УГКЦ і молодіжних спільнот. 

Учасникам забезпечується обід. Оргвнесок від особи становить 100 грн.

Реєстрація триває до 12 год. 15 жовтня: 097 588 85 54, 050 07 07 383 - Марія, pkusm.ugcc@gmail.com

Місце проведення: конференц-зал Львівської духовної семінарії Святого Духа. Львів, вул. Хуторівка, 35. Доїхати можна маршрутними таксі № 7, 11, 14, 23, 32, 38, 40, 116, 287. Зупинка "Нижній Шувар"/"Семінарія".

 

Довідка:

Отець Войцех Жмудзінські, ТІ - делегат Предстоятеля Великопольсько-Мазовецької Провінції Товариства Ісуса в галузі освіти, директор Centrum Arrupe http://www.arrupe.org/pl/ і головний редактор щоквартального видання про виховання «Бути для інших».

Один із засновників Польського Товариства Фандрейзингу, відповідальний за залучення коштів для єзуїтських навчальних закладів, директор фундації «Magis».

В минулому – член моніторингової ради із виділення грантів при Кабінеті Міністрів Польського уряду, багатолітній член грантової ради при міській управі міста Гдині при відділі соціальних питань Поморського воєводства.

Активно працює в багатьох неурядових організаціях. Член Ради Інституту філософії, теології та історії Св. Фоми в Москві, член Асоціації Польських Журналістів, автор семи книг.

 

Комісія у справах молоді УГКЦ

Джерело: http://news.ugcc.org.ua