Для тих, хто ще має сумніви щодо «бізнесу» аборту – четверте відео про крупну світову абортивну організацію «Planned Parenthood»
  • Птн, 31/07/2015 - 22:30

Нове вражаюче відео, яке викриває участь організації «Planned Parenthood» («Плановане Батьківство») у продажу фетальних тканин було випущено 30 липня, за кілька годин після того, як суддя в Каліфорнії видав судовий наказ про заборону випуску нових подібних відео.

У 4-му з серії відео, записаних прихованою камерою, співпрацівника організації «Planned Parenthood» у Колорадо спіймали, коли він обговорював способи для уникнення ймовірної кримінальної відповідальності за торгівлю фетальними тканинами.

Савіта Ґайнд, медичний директор організації «Planned Parenthood» у Скелястих Горах, пояснювала активісту «pro-life», який грав роль потенційного покупця фетальних тканин, необхідність бути обережним: "Ми не хочемо, щоби вас упіймали на продажі фетальних частин у Штатах". Вона, однак, стверджувала «потенційному покупцю», що адвокати організації «будуть робити все можливе, щоби ми не потрапили в таку ситуацію».

Тим часом, 29 липня, у залі суду Каліфорнії, суддя задовольнив прохання організації  «Stem Express», щодо судової заборони випущення нових подібних відео. (Організації  «Stem Express», каліфорнійська компанія, бере участь у купівлі і продажу людських тканин, що було доведено третім випуском у поточній серії відео). Ордер поширюється тільки на відео, які показують співробітників організації «Stem Express», і діятиме до 19 серпня, коли відбудеться зустріч з суддею стосовно цієї справи.

Четверте відео, випущене Центром Медичного Розцвітку, показувавло тільки співробітників організації «Planned Parenthood», а не організації  «Stem Express». У найбільш вражаючих коментарях цього відео доктор Ґайнд говорить про те, як встановити ціну на органи плоду, як навчати лікарів, щоби робили аборти таким чином, щоб гарантувати, що органи після аборту будуть неушкодженими, і як створити публічні заяви, з метою уникнення скарг. Вона пропонує, щоб усі ці справи  класифікувались як "дослідження", а не як бізнес-діяльність, щоб уникнути юридичних ускладнень та громадського контролю.  

Як і в попередніх відео, четверта серія показує жахливі кадри про фетальні остатки, і про те, як  «медичний» персонал виділяє органи, коментуючи їх потенційну цінність в грошових одиницях.

У своєму веб-сайті організація «Planned Parenthood» навіть просить про збільшення фінансування своєї діяльності.