До Дня мирянина в УГКЦ проведуть онлайн-семінар за участю Блаженнішого Святослава
  • Пон, 22/06/2020 - 12:26

У середу, 24 червня, о 15:00 у Zoom відбудеться онлайн-семінар з нагоди Дня мирянина, який відзначаємо в нашій Церкві 26 червня. Тема семінару: "Покликання і місія мирян сьогодні". До учасників із батьківським словом у реальному режимі часу звернеться Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Аудиторія семінару - лідери спільнот, рухів УГКЦ та усі охочі вірні.

Структура семінару наступна:

1. Вступ: Блаженніший Святослав (батьківське слово, молитва і благословення).

2. "Покликання і місія мирян" - п. Юрій Підлісний (15 хв.).

3. "Блаженний мученик Володимир Прийма та коротка історія Страдецької гори" - о.Іван Колтун (15 хв.).

4. "Католицька акція" - платформа для комунікації формації і активної дії мирян на благо і розвиток місії Церкви в сучасному світі.

На завершення - молитва до бл. мученика Володимира Прийми за всіх мирян УГКЦ та звершення місії Церкви мирянами в сучасному світі.

Форма для реєстрації учасників 1-го онлайн-семінару (членів спільноти, які бажають взяти участь у формаційних семінарах) https://forms.gle/4jZRD8ttST1TipJX7.

Реєстрація завершується 21.06.2020 о 14 год. По завершенні реєстрації ми надішлемо учасникам доступ до онлайн-конференції і додаткові матеріали для ознайомлення.

Для кращої комунікації між Комісією та вашою спільнотою чи рухом, а також для поширення інформації про наступні заходи просимо вас подати контактні дані щодо своєї спільноти, лідерів, духівників за лінком:

2. Форма для лідера спільноти https://forms.gle/QoFjf1JEgYSWE1CC7