До кінця квітня вийде у світ перша аудіокнига Блаженнішого Святослава "100 відповідей на запитання молоді"
  • Птн, 12/04/2013 - 15:44
До кінця квітня вийде у світ перша аудіокнига Блаженнішого Святослава "100 відповідей на запитання молоді"

До кінця квітня вийде у світ перша аудіокнига Блаженнішого Святослава (Шевчука), в якій Глава УГКЦ відповідає на 100 запитань молодих людей. Проект реалізовано з ініціативи Департаменту інформації УГКЦ та Комісії УГКЦ у справах молоді. Молоді люди з України та з-за кордону надсилали до Першоієрарха Церкви запитання, які стосувалися міжособистісних стосунків, практичного життя християнина та пояснення Божого Слова.

Як розповів о. Ростислав Пендюк, голова Комісії УГКЦ у справах молоді, з-поміж 300 запитань, які надійшли, було обрано 100 найцікавіших, що й увійшли до аудіокниги. «Мене вразило те, що багато запитань є справді «життєвими», які зачіпають конкретні ситуації міжособистісних стосунків: ставлення до батьків, до осіб протилежної статі та до друзів. На мою думку, така анонімна форма спілкування молоді з Блаженнішим Святославом є прийнятною, адже часто молоді люди соромляться говорити про те, що їх справді турбує», – зазначив в коментарі для Департаменту інформації УГКЦ о. Ростислав.

Запрошуємо послухати фрагменти цієї аудіокниги.

Ви маєте нагоду також побачити, як це було. Зазначимо, що у студії у той день Блаженніший Святослав провів близько чотирьох годин.

Департамент інформації УГКЦ