До Великодня в США презентують фільм за Діяннями Апостолів
  • Срд, 21/01/2015 - 15:26

Про новий багатосерійний проект, знятий за Євангелієм розповіли творці серіалу «Біблія» Марк Барнетт та Рома Дауні.

5 січня першу серію «Від Різдва Христового»  покажуть на телеканалі NBC, повідомляє Invictory з посиланням на Christian Post.

Новий серіал присвятили історії створення церкви. Це 10 перших розділів Книги Діянь Апостолів, де розповідають про те, як вплинула смерть Христа на учнів, Його матів Марію, а також на політичних і релігійних діячів того часу.

«Ми не могли  швидше його закінчити, - сказав 54-річний виконавчий продюсер. – Ми веруючі люди, і я вважаю, що Божа рука супроводжувала нас. Я вірю, що серіалу було призначено вийти на екрани саме в Великодню неділю».

Повідомляють також, що прем’єра серіалу відбудеться в той же день, в який два роки тому закінчилась трансляція міні-серіалу «Біблія». Його подивилися близько 11,7 млн. людей.

«Це прекрасний день для прем’єри, правда?», - сказала Дауні.

«Ми знаємо, що суспільство спрагле подібних історій про віру, і ми сподіваємося, що серії «Від Різдва Христового» будуть відповіддю на цю спрагу», - сказала режисер.

На відміну від серіал «Біблія», «Від Різдва Христового» буде транслюватися не на каналі History, а на NBC, бо останній має більшу сітку мовлення.