Дочку пастора каменували за віру в Ісуса
  • Срд, 15/07/2015 - 00:16

«Я вдячний своїй викраденій дочці за те, що вона не зреклася Христа, коли бойовики "Боко Харам" закидали її камінням до смерті», - заявив нігерійський пастор з міста Чібок.

Дочка нігерйского пастора була серед 200 дівчат, яких терористи з «Боко Харам» викрали ще в 2014 році. Пастор вдячний їй, бо «вона померла заради Христа», коли бойовики змусили її вибирати між життям і вірою.

У червні цього року BBC опублікувала відеоролик розслідування, в якому представлені подробиці викрадення та смерті Моніки, дочки нігерійського пастора Марка.

«Мені сказали, що моя дочка відмовилася прийняти іншу релігію, тоді бойовики закопали її в глибоку яму і закидали камінням до смерті. Померти заради Христа - це велике щастя. Вона вірила в Бога», - додав пастор.

Марта, дружина пастора Марка, додала: «Я вірю, що вона померла з гідністю. Моніка тепер на небесах, тому що вона не зреклася Ісуса».

Нагадаємо, що в квітні 2014 бойовики терористичного угруповання «Боко Харам» викрали 200 школярок з міста Чібок. Нещодавно в ЗМІ поширилася інформація, що терористи згодні обміняти заручниць на затриманих лідерів угрупування, результат переговорів поки невідомий.