Домініканський собор у Львові запрошує на нічну екскурсію
  • Пон, 05/11/2012 - 00:00

«Ніч у Львові» запрошує не лише до музеїв, театрів та галерей, а й на нічні екскурсії до храму Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор).

 

Під час «Ночі у Львові» у Домініканському соборі, який є центром молодіжного душпастирства, можна буде почути про життя святих, історію та сучасність церкви та зігрітися теплим чаєм, повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Ми запрошуємо подивитися у молоде обличчя святості. І таким чином зрозуміти, що не потрібно чекати якогось певного часу, аби стати святим. Кожен день, дарований нам Богом, може бути шансом жити, як святі. Історія церкви має святих, які у свої молоді, юні роки загинули за віру. Вони є прикладами відваги та мужності для сучасної молоді. Саме про це ми розповідатимемо під час акції», – говорить отець Тарас Милян, голова Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

 

«Це добра нагода подивитись на храм Пресвятої Євхаристії по-новому. Впевнений, львів’яни знають цю церкву, але у рамках акції ми обіцяємо, що кожен обов’язково довідається щось нове», - розповідає Тарас Косар, координатор акції «Молоді святі молодої церкви».

 

«Ніч у Львові» пропонує відвідувачам цікаві екскурсії у найвизначніші місця Львова. Нагадаємо, велику популярність здобули нічні відвідини музею-заповідника «Личаківський цвинтар».

Джерело: ZAXID.NET