Дослідники ембріонів вирізають серця у ще живих немовлят, – вчений по стовбурових клітинах
  • Нед, 23/08/2015 - 01:44

Компанію «Planned Parenthood» звинуватили у проведенні незаконних абортів, після яких  витягують органи з ненароджених дітей, які залишаються ще живими. За словами видатного вченого стовбурових клітин, інші лікарі, ймовірно, також вбивають дітей після їх народження заради отримання органів.

"Біомедичним компаніям потрібні серцеві м'язи з гестаційним віком більше 20 тижнів",– говорить доктор Тереза Дейшер Брейтбарт. "Я читаю їх публікації, тому завжди підозрювала, що інколи діти були живими доти, поки їх серця не вирізали".

"Якщо ви читали наукові публікації, де описується використання ембріональної матерії для деяких досліджень, зокрема, серцево-судинних або досліджень нервових клітин, то в таких випадках, для отримання найкращих результатів, потрібно зберігати тканини в буферному розчині впродовж п'яти хвилин",-  додає вона.

Дейшер, яка має докторський ступінь у галузі молекулярної і клітинної фізіології Стенфордського університету, засновник фармацевтичного інституту Sound Choice та генеральний директор АВМ біотехнології, сказала, що впродовж п'яти хвилин після смерті ненародженої дитини важко зберегти її органи діючими.

"Тому впродовж п'яти хвилин після смерті ви повинні відділити серце, промити його від крові, очистити від зайвих тканин і покласти серце в рідину з ферментами, які переварять сполучну тканину та розслаблять м'язові клітини".  

"Іноді використовуються пристрої, до яких підключають серце, а тоді пропускають через нього певну рідину, щоб підтримувати серце живим",– продовжує  Дейшер.– "І для такої процедури потрібно тільки живе серце, а не мертве."

Як інформує LifeSiteNews, Дейшер ствердила, що не треба мати pro-life погляди, щоб протистояти збору органів таким способом. "Незалежно від того, чи хтось підтримує права жінки на аборт, чи ні - це просто щось, що цивілізоване суспільство не має дозволяти, потурати або підтримувати".

"Не думаю, що будь-який американець може собі повністю уявити те, що відбувається в цих клініках", – вважає Дейшер. "І краще, щоб кожен побачив таке на власні очі, адже важливо, щоб люди побачили цю реальність. Це – варварство”. 

"Ми навіть не дозволяємо, щоб ув'язнених, засуджених до смерті, використовували як донорів, бо це неетично",– додає Дейшер. "Як суспільство, ми знаємо, що це неправильно, у нас навіть є закони проти цього, а в цей же час кажемо, що діти помруть в будь-якому випадку, адже їх все одно абортують, тому ми, як суспільство, повинні визнати, що абсолютно неетично користуватися залишками цієї дитини".