Дружини і діти захисників колядували з вертепом у родинах полеглих
  • Втр, 15/01/2019 - 11:28

часники групи взаємодопомоги дружин ветеранів АТО-ООС разом із дітками підготували вітальну програму для родин загиблих побратимів і ветеранів на реабілітації у "Бандерівськму схроні".

Близько двох десятків дорослих і маленьких колядників віншували родини ветеранів АТО у Франківську. Дружини учасників АТО з групи взаємодопомоги разом зі своїми дітьми підготували вертеп – з ним колядували для родин полеглих та побратимів. 

Розпочали коляду з храму Всіх Святих Українського Народу УГКЦ – тамтешній настоятель, отець Ярослав Рохман, є капеланом для жінок з групи. Отець Ярослав на наступний маршрут колядників приєднався до гурту. 

Вертеп відвідав кілька родин полеглих бійців, привітав їхніх діток і дружин. Подякував за величезну пожертву в ім'я миру і побажав божої опіки.

Завершили коляду у центрі реабілітації для учасників АТО "Бандерівський схрон", що в Клубівцях. Приймав ватагу координатор центру, ветеран Ігор Чернецький із господинею Наталією Черній.

"Сьогодні до Бандерівського Схрону завітали колядники - дружини та діти військових та ветеранів Івано-Франківська. Дякуємо вам! Ви чудові! Такої кількості дітей Схрон не бачив дуже давно", - подякувала в мережі Наталія. 

На наступних вихідних вертеп дружин та дітей захисників за українською традицією завершить коляду. Планують побувати у обласному хоспісі. 

КУРС