Дух Антихриста
  • Суб, 26/07/2014 - 18:00

Я і так останні місяців вісім, читаючи новини про УКРАЇНО-російське протистояння, весь час не міг позбутися  думки: «Цього не може бути!"

Не може бути, щоб так просто брали і під керівництвом ФСБ розстрілювали Майдан. Не може бути, щоб взяли і вторглися до Криму. Не може бути, щоб слов'янська держава Росія кинула весь свій потенціал на війну зі слов'янською держава Україною.

Чи потрібно говорити, що після «Боїнга-777» я, як і багато інших, взагалі онімів.  Як може таке бути?! Чому?! Для чого Росія такою мертвою хваткою вчепилася в Україну? І тут я згадав про Філофеюшку і Антихриста. Чому про них двох? Зараз поясню.

Жив собі якийсь монах Філофей. І може навіть був він не поганий чоловік. Але в старості, десь на початку століття ХVI, підвело його бажання повчати царя-батюшку - візьми він  і напиши листа Василю третьому (батькові Івана Грозного) про те, що Москва – це єдиний оплот праведності на Землі і, відповідно, останній порятунок людства. «Перші два Рими загинули, третій НЕ загине, а Четвертого бути не може», – не розуміючи що робить, видав цей Філофеюшка. З тих далеких часів і донині Росія живе тільки тим, що «Москва – це третій Рим». Всі 500 років месіанська ідея імперії затьмарює Москві розум.

Сатана ж, що дивно, теж спочатку був нормальним. Ангел Люцифер (це перше ім'я Сатани) був створений для того, щоб відображати славу Бога, про що і свідчило саме ім'я Люцифер – «світлоносний». Але під старість Люцифер загордився до такої міри, що забажав стати рівним Творцеві. За це він був скинутий на землю і став Велзевулом, що означає «Повелитель мух».

І ось це явище, під назвою первородний гріх, успішно поширюється на землі до цих днів. Гордині підвладні як окрема людина, так цілі народи. У людей Гординя проявляється в зарозумілості, в народів – в імперськості.

Історія знає багато Імперій – усі з них вважали себе винятковими, всі поневолювали інші народи і прагнули їм нав'язувати свою волю. Перша Імперія – це Вавилон, який так само намірився дотягнутися до небес, щоб затвердити свою рівність із Богом.

Із тих часів усі імперії й завжди повставали проти Бога і Його заповідей. З цієї ж причини імперії завжди Богом осоромлювалися і завжди Ним руйнувалися. Починаючи з Вавилону і закінчуючи Радянським Союзом. Але повставати проти Бога Сатана буде до своїх останніх днів. І до самого свого кінця Велзевул буде піднімати в народах дух Антихриста– дух Вавилону – для того, щоб, як говорить Біблія, воювати з Христом під час  другого Його приходу.

Багато християн наших днів думали, що Антихрист підніметься в сучасному Содомі – Євросоюзі, а він візьми та з'явись у сучасному Вавилоні – Росії. Нинішня Росія з її неймовірною брехнею, яка переходить усі можливі межі, з її імперською психопатією – це підвладний Духу антихриста Вавилон ХХІ століття.

Хоча ще недавно мало не весь світ був упевнений, що Імперський шовінізм назавжди залишився в ХХ столітті. Але ж навіть у гітлерівській Німеччині Адольф Елойзович мав рейтинг 30 - 40%, які він набирав на трьох своїх останніх виборах, рейтинг же Путіна 80 - 90%. Навіть у відносно темному ХХ сторіччі Гітлера і його політику засудило більшість християнських конфесій Німеччини, злодійства ж Путіна, при всій їх кричущій очевидності, відкрито «поблагословлені» Головним патріархом Третього Риму.

Звичайно, ми сподіватимемося, що коли-небудь пару відсотків притомних росіян візьмуть гору над 90% несамовитих, що Росія покається і стане нормальною державою. Тим більше, Біблія багаторазово стверджує, що всі народи землі принесуть свою славу Господеві. Значить, навіть у Росії має бути ця жменька праведників, яка принесе славу свого народу перед Творця. Все таки, були ж у Росії табірник Шаламов, священик Мень, борець Новодворська.

Але на сьогоднішній день дух Антихриста наповнює Росію по вінця, кидаючи її з піною в роті на всіх, хто цьому злому духові противиться.

Дмитро Дашкевич, спеціально для charter97.org