Духовенство Київської архиєпархії взяло участь у Різдвяній зустрічі з Апостольським Нунцієм
  • Птн, 16/12/2016 - 08:37

15 грудня 2016 року в Апостольській Нунціатурі у Києві відбулася традиційна Різдвяна зустріч Нунція із духовенством та монашеством Української Греко-Католицької Церкви та Римсько-Католицької Церкви.

Духовенство Київської архиєпархії  УГКЦ очолив Преосвященний Владика Йосиф Мілян, Єпископ-помічник Київської архиєпархії. У своєму слові Архиєрей привітав Його Високопреосвященство Клаудіо Ґуджеротті, духовенство та всіх працівників Нунціатури з Різдвяними Святами, яких незабаром розпочнуть святкування.

Владика зауважив: «Ідучи дорогою нашого життя часто вдивляємося в небо шукаючи для себе світла. Часто шукаємо знаків, які Господь розставляє на дорозі нашого шляху до вічності… Вже декілька років шукаємо потужного світла миру і переконані, що лише Господь Бог здатний нам його дарувати. Тому перш за все, це світло повинне розгорітися в душах всіх нас. Мир глобальний зачинається з миру серця кожного з нас – в яслах нашого серця», – наголосив Єпископ.

Завершуючи слово Владика побажав, щоб над Апостольською Нунціатурою в Києві завжди світила Вифлеємська зірка, яка спрямовуватиме людську ходу українського народу до Господа Бога, який є Царем миру і світлом для усіх.

Відтак Апостольський Нунцій Архиєпископ Клаудіо Ґуджеротті запевнив усіх в підтримці та молитві Папи Римського за Український народ: «Радію, що всіх вас бачу, а також дякую за велику роботу, яку робите, й за те ким ви є!» – наголосив Нунцій.