Духовно-молитовна акція "Молимось за тебе повсякчасно!"
  • Нед, 26/04/2015 - 15:00

Для популяризації практики щоденної молитви за наших воїнів поширюємо між вірними листівки «Ми за тебе молимося». Ціллю цього проекту є духовна опіка над нашими воїнами, які перебувають на фронті і своєю жертвою та посвятою захищають свободу і територіальну цілісність нашої батьківщини. Особливістю проекту є його особистий характер, а саме: окрема людина, сім’я, або група вірних зобов’язується щоденно молитися за одного воїна. Ця щоденна молитва може мати різні виміри та прояви: можна, наприклад, молитися кілька разів «Отче наш» і «Богородице Діво», молитву на Вервиці, або Ісусову молитву, Акафіст чи Молебень тощо. Важливо, щоб ця молитва – в такій чи іншій формі – відповідно до можливостей, творилася щоденно.

Заповнити листівку слід так: під словами «Чекаємо Тебе!» можна дописати кілька слів особистого побажання; після слів «З Тобою в молитві» написати ім’я та прізвище особи/осіб, котрі беруть на себе зобов’язання молитися за воїна. Також вказати назву парафії та назву села чи міста, де вона знаходиться. Не рекомендується писати домашньої адреси чи мобільного телефону, як з мотивів приватності, так і – безпеки, на випадок, якщо б листівка попала на фронті у руки ворога; Листівку Ви можете заповнити у храмі і відразу віддати її отцеві парохові; Якщо за одного воїна бажає молитися уся сім’я, тоді імена членів сім’ї слід записати на одній листівці. Можна просто написати «Родина (прізвище)». Але Ви можете взяти і кілька листівок – для кожного члена сім’ї; в даному випадку кожен член сім’ї молиться за іншого воїна, якого бере під свою особисту духовну опіку. Відповідно в окремих листівках вписується ім’я того члена сім’ї, який бере на себе молитовне зобов’язання.

Заповнені листівки слід повернути отцеві парохові, який відтак передасть їх через капеланів УГКЦ нашим воїнам на фронті. Оскільки ім’я воїна для Вас невідоме, перед початком взятої на себе молитовної практики Ви можете промовляти: «За українського воїна, якому передали листівку»

Листівки НЕ Є ДЛЯ ПРОДАЖУ! Але Ви можете скласти добровільну пожертву, яка буде використана на покриття видатків на друк та доставку листівок на фронт.

Нашою щоденною молитвою духовно підтримаємо наших героїв та випросимо для них здоров’я, силу духа і Божу опіку, а для усього нашого народу – Боже благословення і тривалий мир – за молитвами та заступництвом Пресвятої Богородиці та всіх Святих і Праведних української землі!