Духовно-психологічне розвантаження для військовослужбовців
  • Втр, 21/11/2017 - 17:47

Із 13 по 19 листопада 2017р. Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я організувала духовно-психологічне розвантаження для військовослужбовців, які повернулися із зони АТО, та їхніх дружин. Реабілітація проходила у стінах монастиря сестер Пресвятої Родини с. Гошів. У атмосфері прийняття, відкритості до співпраці та єдності проходив кожний день для наших вірних захисників.

Учасники реабілітації мали змогу духовно та психологічно збагатитися, відновити свої сили, стати ближче до Бога, пізнати себе та один одного. Кожний день був переповнений цікавими і хвилюючими моментами, які кожен відчував та переживав у свій особливий спосіб. Молитва, духовні науки, психотерапія, арт-терапія, масаж, спортивні ігри, екскурсії і багато інших важливих і ресурсних активностей передбачено програмою реабілітації.

Щоденна праця з духівниками і психологами проходили в простій і невимушеній атмосфері, що дало змогу отримати відповіді на безліч хвилюючих запитань, та врешті зрозуміти як повернутися до життя з новими силами, та бажанням розпустити крила і відправитися в політ. Можливість бути присутнім на Святій Літургії, Вечірній, молитва в каплиці за Україну в особливий спосіб додали сили, скріпили та збагатили кожного.

Поїздка на Закарпаття, м. Берегово з можливістю відновити свої сили в лікувальних термальних водах, екскурсія в унікальний сучасний музей «Центр спадщини», пісенний вечір у дар від Ієрея Василя Бурія та його дружини і діточок – це те найменше, що ми можемо для Вас зробити, дорогі наші захисники!!!