Джастін Бібер перериває кар’єру, аби «присвятити життя Христу»
  • Чтв, 03/08/2017 - 14:12

Відомий канадський співак вирішив анулювати 15 останніх концертів всесвітнього турне. Причина? Медіа пишуть, що він хоче повністю присвятити життя Христові.

Кілька днів тому, 24 липня, Джастін Бібер завершив раніше, ніж було плановано, «Purpose Word Tour» — всесвітнє турне, в якому він повернувся до свого диску «Purpose» 2015 року. Про це щоразу більше пишуть в інтернеті. Яка причина цього рішення?

Бібер: Ісус — мій взірець

23-річна поп-зірка пояснює, що потребує «розслаблення» та «відпочинку», але скидається на те, що справжня причина може бути пов’язана з… вірою. Так стверджує журнал «TMZ», де нещодавно вийшло інтерв’ю зі співаком. Часопис посилається на одного з членів Hillsong Church — нью-йоркської протестантської спільноти, куди ходить Джастін Бібер і де його охрестили.

Після численних ексцесів перед камерами, а також після багатьох проблем із законом, Бібер уже деякий час поговорює, що «бере Ісуса за взірець». Попри те, що в дитинстві він ходив до католицького ліцею (Школа св. Михаїла у Стратфорді, Онтаріо), де отримав атестат 2012 року, він перейшов на протестантизм у варіанті Hillsong Church. Там його охрестив молодий пастор-п’ятидесятник Карл Ленц. «Нове народження» — так він про це говорив.

2011 року, коли йому було 17, Джастін розповів популярному виданню «Rolling Stone», що «не визнає абортів», вважає їх убивством, і що «сексуальна орієнтація» випливає з «особистого вибору». Це був шок. 2015 року на шпальтах двомісячника «Complexe» пояснив, що хотів би «жити як Ісус», підкреслюючи, що не прагне «бути Ісусом». Бібер обіцяв, що його прізвище більше не з’явиться у контексті скандалів. Нічого з цього не вийшло, бо 29 січня його арештувала за напад на водія лімузина в Торонто.

Моя віра зростає з дня на день

Однак факт той, що цей музикант часто говорить про свою віру. В лютому 2016 року він сказав для «Radio Time»:

«Я молюся перед сном. Молюся протягом дня, коли в мене якась проблема або коли хочу подякувати за все, що Бог для мене робить. Без Нього я б не був там, де є».

20 вересня 2016 року Бібер заспівав свою знамениту пісню прослави «I could sing for your love forever» під час концерту в AccorHotel Arena у Парижі.

Місяць тому він поїхав до Сиднею, де міститься офіс Hillsong Church. Його супроводжував пастор Ленц, із яким вони сильно зблизилися за останні місяці, повідомляє «TMZ». «Моя віра зростає з дня на день. Вона сильніша, ніж два роки тому», — сказав Джастін Бібер під час конференції, організованої 5 липня, і саме тоді вирішив анулювати 15 концертів із турне «Purpose Wold Tour».

Річард Вілкінз, ведучий програми «Today Extra», заявив?

«Усе це говорить мені, що справжню причину скасування турне становить те, що Джастін хоче зміцнитись у вірі. Може, він навіть думає про якусь власну церкву».

Хоча сам співак цю думку заперечує.