Джім Кевізел: Аборт – це тяжкий гріх і я не мовчатиму про це заради кар’єри
  • Пон, 17/08/2015 - 12:48

Американський актор, який відомий своєю роллю Ісуса в фільмі Мела Ґібсона «Страсті Христові», відверто і неодноразово заявляв про свої pro-life переконання, не дивлячись на те, що його заяви завадили його кар’єрів в ультраліберальному Голівуді, де подібні заяви розглядаються, як вираз «мракобісся» і «нетолерантності». Інформує хорватський католицький портал «Bitno.net».

«Між нами є багато тих, хто є частиною великого гріха, який відбувається на цій землі. Дехто сам робив аборти, дехто їх оплачував. Великий і тяжкий гріх відбувається на цій землі – понад 50 млн. дітей щороку вбивається абортами. Це все Божі діти, яких Бог приводить у свій Дім» - сказав Кевізел на зустрічі з вірними в католицькій церкві в Сан-Дієґу.

І продовжив: «Бог і вас бажає привести до Свого Дому. Чи може ви думаєте, що ваші друзі милосердніші від Бога? Що вони мають більші любові, як Сотворитель? Ви і самі знаєте, що це не так. Бог вам прощає тут і зараз і бажає, щоб ви прийняли Його прощення. […] Я не розумію, як ми можемо бути настільки зарозумілими, щоб щороку вбивати 50 млн. немовлят. Я за те щоб допомагати жінкам. Але аборт – це не є допомога жінці. І я не настільки прив’язаний до своєї кар’єри, щоб мовчати про це».