Джордж Сорос і його Open Society Foundations провадять велику кампанію просування абортів у світі
  • Птн, 19/08/2016 - 13:05

Як ми уже повідомляли, у світову мережу Інтернет просочилися листи американського мультимільярдера Джорджа Сороса, з якого ліберальні ЗМІ ліплять образ доброчинця, та його міжнародної мережі Open Society Foundations. Частина документів свідчить про сатанинські плани «доброчинця» та його мережі на розповсюдження дітовбивства у світі. Американська католицька інформаційна агенція CNA опублікувала статтю на цю тему.

За інформацією поважного видання, Джордж Сорос та його Open Society Foundations намагаються перетворити католицьку Ірландію на полігон випробовування моделі скасування в католицьких країнах законів, спрямованих на захист людського життя. В Україні Open Society Foundations діє, як Міжнародний фонд «Відродження», який є офіційним партнером Українського католицького університету у Львові. 

Як свідчать документи Open Society Foundations розробила трирічний план для Ірландії, який мав би призвести до скасування ірландських законів, які захищають людське життя від моменту зачаття, аж до його природнього завершення.

«Перемога над одним з найбільш обмежувальних законів у світі не може не вплинути на інші традиційно католицькі країни Європи, як наприклад Польща, а також не може не забезпечити необхідний доказ того, що зміни можливі навіть у дуже консервативних країнах», - йдеться у цьому трирічному плані.

Документ також розглядає боротьбу за легалізацію аборту в Замбії, Нігерії, Танзанії, у Латинській Америці та Європі.   

Документи свідчать про фінансування в Ірландії через Open Society Foundations кампанії за «право» на аборт, яку провадить ірландське відділення Amnesty International та Ірландська асоціація планування сім’ї.

Заступник голови Ірландської групи «Pro-Life Campaign» Кора Шерлок наступним для CNA прокоментувала діяльність Open Society Foundations в Ірландії: «Навіть сама ідея про те, що іноземна організація фінансує і організовує в Ірландії групи, які просувають аборт, являє собою грубе втручання у внутрішні справи Ірландії і повне презирство до ірландського народу». 

У свою чергу представник Open Society Foundations для CNA підтвердив автентичність документів.