Екзорцист: диявол прагне знищити сім’ю
  • Пон, 30/05/2016 - 13:09

Італійський екзорцист о. Сезаре Трукві вважає, що існують демони, «спеціалізація» яких є напад на сім’ю. Ці заяви екзорциста підтверджує і Біблія. Так у книзі Товит маємо опис демона Асмодея, який перешкоджав Сарі створити сім’ю, пише американська католицька інформаційна агенція CNA.

Асмодей убив семеро чоловіків Сари, аж поки не був зв’язаний Архангелом Рафаїлом, що уможливло щасливий шлюб Сари і Товії.

90-літній о. Трукві зауважує, що все що руйнує сім’ю надзвичайно тішить демонів. Сьогодні демони нападають на сім’ю в першу чергу антисімейними ідеологіями, поширенням безбожного способу життя, плекання крайнього індивідуалізму та поширенням розлучень.

Людям втовкмачується в голови, що любов – це закоханість і коли вона минає то потрібно розлучитись. Люди розлучаються не думаючи про наслідки для дітей і для суспільства в цілому. Цей менталітет, який працює проти сім’ї створює людей, які є більш ранимі, нестабільні й більш піддатливі на маніпуляцію, з такими людьми демон дає собі легше раду.

Про це ж говорив Папа Франциск, звертаючись з промовою до католиків-харизматів у 2014 році, наголошуючи на тому, що диявол прагне зруйнувати сім’ю, бо саме там зароджуються любов до Ісуса, якщо діти бачать правдиву любов батьків між собою.

«Ось чому ворог так сильно нападаю на сім’ю. Диявол ненавидить сім’ю. Він прагне її знищити, усунувши з неї любов» - сказав Святіший Отець до 52 тис. зібраних у Римі католиків-харизматів. Папа теж наголосив, що потрібно молитися, щоб Господь благословив сім’ю, зробив її сильною, щоб вона могла протистояти теперішній кризі.