Фестиваль Родин у Львові
  • Пон, 24/06/2019 - 19:15

23 червня 2019 року на парафії Пресвятої Євхаристії (Тіла і Крові ГНІХ) (м. Львів, вул. Величковського, 1) відбувся ІІІ благодійний Фестиваль Родин.

Свято розпочалося із Архиєрейської Божественної Літургії. яку звершив Високопреосвященний владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський. У слові проповіді Архиєрей пригадав присутнім і про особливий час вшанування 30-ліття виходу з підпілля УГКЦ і про торжество Неділі всіх святих, закликавши вірних прагнути святості і віддаватися Божому милосердю: “Визнаймо Бога, бо Ісус запевнив: «… хто визнає мене перед людьми, того і я визнаю перед моїм Отцем небесним» (Мт 10,32).  І ця правда сповнилася на розбійнику, що висів на хресті. Не осуджуймо нікого, бо Спаситель навчав: «Багато з перших будуть останніми, а останні – першими» (Мт 19,30). Хай Пресвята Богородиця допомагає нам ставати все більше віруючими людьми!”

Відтак фестиваль продовжився численними забавами, молодіжними квестами, конкурсами, благодійнею лотереєю, виступами парафіяльної молоді та святковим концертом. Кошти, виручені із благодійного частування та лотереї, будуть спрямовані на лікування Вікторії Полуйко.

Світлини